fbpx

Fernando Varela back in town!

[spb_column width=”1/6″ el_position=”first”] [/spb_column] [spb_column width=”2/3″] [spb_image image=”1527″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” image_link=”https://www.youtube.com/watch?v=FCw0uQQJQog” link_target=”_blank” caption_pos=”hover” width=”1/1″ el_position=”first last”][/spb_image] [spb_text_block title=”Carriere gelanceerd dankzij Night of the Proms” animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]
Voor wie nauwelijks kan wachten tot de volgende editie van Night of the Proms in Ahoy Rotterdam hebben we een leuke concerttip. Met een uitgebreide solo-tour komt Fernando Varela, een van de sterren van Night of the Proms 2015, terug naar Nederland. Dé kans voor fans die graag opnieuw genieten van zijn vocale talent en stiekem wat willen nagenieten!
[/spb_text_block] [spb_image title=”Het volledige tourschema!” image=”1534″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”no” lightbox=”yes” image_link=”http://www.fernandovarela.com/tour/” link_target=”_blank” caption_pos=”hover” width=”1/1″ el_position=”first last”][/spb_image] [spb_button button_size=”standard” button_colour=”accent” button_type=”standard” button_text=”Meer info” button_icon=”fa-arrow-circle-o-right” button_link=”http://www.fernandovarela.com/tour/” button_target=”_blank” button_dropshadow=”yes” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block title=”Tour in Nederland, platencontract in Duitsland” animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]
De aanwezigheid van Fernando Varela vorig jaar op Night of the Proms in Nederland – maar ook in België, Luxemburg en Duitsland – groeide uit tot een ware triomtocht met unaniem lovende kritieken. Geslaagde vertolkingen van zowel ‘Nessun Dorma’ als recentere nummers uit de Single Top 100 zorgden avond na avond voor kippenvel in de zaal. Als vervolg op dat succesverhaal komt hij dus terug naar Nederland (en België), én sleepte hij een platencontract in Duitsland in de wacht. In onderstaand filmpje zie je enkele van Fernando’s hoogtepunten op Night of the Proms:
[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

[/spb_text_block] [spb_text_block title=”Early Bird tickets voor Night of the Proms 2016″ animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]
Wie er snel bij is kan nu nog Early Bird tickets bestellen voor Night of the Proms op 19 november in Ahoy Rotterdam. Kaarten zijn beschikbaar tussen € 37 en € 57. Groepen vanaf 20 personen genieten van een reductieprijs en hebben de mogelijkheid om kaarten tijdelijk in optie te nemen. Deze groepskorting kan worden verkregen bij Tele Ticket Service. De eerste artiestennamen worden later bekendgemaakt.
[/spb_text_block] [spb_button button_size=”standard” button_colour=”accent” button_type=”rotate-3d” button_text=”Bestel hier” button_icon=”ss-mouse” button_link=”/nederland/tickets/” button_target=”_self” button_dropshadow=”yes” animation=”grow” animation_delay=”200″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_column] [spb_column width=”1/6″ el_position=”last”] [/spb_column]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?