De eerste artiestennamen

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]
Op donderdag 16 juni worden de eerste artiestennamen voor Night of the Proms in Rotterdam Ahoy gelost. Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan snel nog in op de nieuwsbrief, of volg ons op de sociale media! Ben je geïnteresseerd in de eerste artiestennamen voor Duitsland of Luxemburg, stip dan zeker 23 juni aan in je agenda, want dan worden de eerste namen voor de tour gelost.

Volg Night of the Proms op Facebook
Volg Night of the Proms op Instagram
Volg Night of the Proms op Twitter 
Volg Night of the Proms NL op Twitter
[/spb_text_block] [spb_button button_size=”standard” button_colour=”green” button_type=”standard” button_text=”Schrijf in op de nieuwsbrief” button_icon=”fa-check-square-o” button_link=”http://www.notp.com/nederland/nieuwsbrief” button_target=”_self” button_dropshadow=”no” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?