fbpx

Chaka Khan, Tom Chaplin (van Keane) en Natasha Bedingfield op Night of the Proms

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]
In haar rijk gevulde carrière bracht de Amerikaanse singer-songwriter Chaka Khan 22 albums uit, verkocht ze meer dan 70 miljoen platen en verzilverde tien van haar  22 Grammy Award-nominaties. Hits zoals ‘Ain’t Nobody’ en ‘I’m Every Woman’ zijn uitgegroeid tot ware klassiekers. De Queen of Funk, zoals ze wordt genoemd, maakt haar debuut op Night of the Proms.

Tom Chaplin is bekend geworden als leadzanger van de Engelse rockgroep Keane, waarmee hij meer dan 10 miljoen platen verkocht, verscheidene awards won en vele grote hits behaalde zoals This Is The Last Time’, ‘Bend & Break’ ‘Everybody’s Changing’, ‘Somewhere Only We Know’ en ‘Crystal Ball’. Momenteel legt Tom in de studio de laatste hand aan zijn lang verwachte solo debuutplaat, die eind 2016 uitgebracht wordt.

Natasha Bedingfield brak in Nederland door met de hit ‘These Words’. Snel daarna volgde haar debuutalbum ‘Unwritten’ met  haar gelijknamige tweede hit. Het gebeurt niet vaak dat Natasha Bedingfield voor een optreden naar Nederland komt dus we kijken uit naar haar optreden bij de Night of the Proms.

[/spb_text_block]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?