Time For Three: de klassieke act

Time For Three is een Amerikaans klassiek geschoold strijktrio bestaande uit de mannen Nick Kendall, Nikki Chooi en Ranaan Meyer. Hun vrolijke en aanstekelijke muziek loopt uiteen van klassiek tot country, van rock tot jazz, van hiphop tot pop. Met een ongewone mix van virtuositeit en een volledige beheersing van veel verschillende muzikale genres zorgt Time For Three voor onvergetelijke optredens. Het drietal is van alle markten thuis: eigen arrangementen en uitvoeringen van Bach en Brahms kunnen langskomen, maar ook mash-ups van hits van de Beatles, Kanye West, Katy Perry, Justin Timberlake en nog veel meer. We kunnen niet wachten om te zien wat ze voor ons in petto hebben tijdens Night of the Proms in Ahoy, Rotterdam.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?