Eerste artiestennamen op 10 augustus

Binnen enkele dagen is het eindelijk zover. Op 10 augustus kunnen we de eerste namen bekend maken voor de komende editie van Night of the Proms in Rotterdam! Onze vaste waarden zijn uiteraard weer van de partij en worden dit jaar extra in de spotlight gezet binnen het thema van dit jaar: ‘Contrast’.
Lees verder onder de foto.

Ook de vaste waarden op de voorgrond

Ons huisorkest, werd onlangs omgedoopt tot het ‘Antwerp Philharmonic Orchestra’, en werkt naast Night of the Proms en andere concerten aan educatieve projecten rond klassieke- en popmuziek. Zoals gewoonlijk vormt ons orkest de spil van een uitgebreide tour met 25 Night of the Proms-shows: in Rotterdam en andere Europese steden zoals München, Luxemburg, Hamburg en Antwerpen.

Voor het derde jaar op rij spelen de muzikanten onder leiding van onze Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. Leona Philippo neemt opnieuw de rol van gastvrouw op zich. De mooie stemmen van Fine Fleur, mister “Proms” John Miles, backing vocals The Pretty Vanillas en de vaste huisband NOTP Backbone, zijn uiteraard ook weer van de partij.

‘Contrast’ als centraal thema

Dit jaar introduceren we het thema ‘Contrast’. De vaste waarden zoals het koor, orkest en de band zullen niet alleen op het podium aanwezig zijn maar worden tijdens deze editie ook naar het publiek gebracht.

Zij zijn tijdens de 3 uur durende show een vaste waarde op het podium en zijn voor vele Night of the Proms-fans  de echte sterren van de show.  Wij kregen regelmatig het verzoek om hen in de spotlight te plaatsen. Dankzij deze vaste muzikanten zou het onmogelijk zijn een uiteenlopende mix van hedendaagse- en klassieke muziek naadloos aan elkaar te breien.

Binnenkort maken we meer bekend over het thema ‘Contrast’

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?