fbpx

Speel mee in onze videoclip

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]
We ontvingen al heel wat leuke video’s voor de actie ter gelegenheid van de 40e verjaardag van ‘Music’ van John Miles. Wil jij graag ook deel uitmaken van onze videoclip? Wees er snel bij en stuur via www.40yearsofmusic.com een video waarin je zelf Music op je instrument speelt of zingt. Wie weet maak jij nadien deel uit van de officiële music video!
Bekijk alvast onze teaser:

[/spb_text_block] [spb_button button_size=”large” button_colour=”accent” button_type=”standard” button_text=”Ja, ik wil in de videoclip van ‘Music'” button_icon=”fa-music” button_link=”http://www.40yearsofmusic.com/src/index-nl.html” button_target=”_blank” button_dropshadow=”no” animation=”fade-in” animation_delay=”200″ width=”1/3″ el_position=”first last”] [spb_divider type=”standard” text=”Go to top” top_margin=”0px” bottom_margin=”30px” fullwidth=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]


Meer weten? Stuur jouw vraag naar question@40yearsofmusic.com en we helpen je graag verder.
[/spb_text_block]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?