fbpx

Britse zangeressen Joss Stone en Melanie C op Night of the Proms

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Soulzangeres Joss Stone en voormalig Spice Girl Melanie C zijn de eerste bevestigde popnamen die hun opwachting zullen maken in Ahoy in Rotterdam. De klassieke artiest dit jaar is de jongste ooit op Night of the Proms. De Amerikaanse Emily Bear moet nog 16 jaar worden en speelt al vanaf haar tweede levensjaar piano. Leona Philippo debuteerde vorig jaar op Night of the Proms en neemt opnieuw de dubbelrol van zangeres en presentatrice op zich.
Voor het derde jaar op rij spelen de muzikanten onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. De vaste waarden Fine Fleur, mister “Proms” John Miles, het achtergrond koor The Pretty Vanillas en de vaste huisband NOTP Backbone zijn ook weer van de partij. Binnen het thema van dit jaar, ‘Contrast’, zullen ook deze vaste waarden prominenter aan bod komen in de show.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?