NOTP 2017 op 31 december op NPO 1 (17u)

Vorige maand nog beleefden we in Ahoy de 28e editie van Night of the Proms in Rotterdam Ahoy. Was jij ook weer van de partij? Dan heb je vast en zeker genoten van de muzikale optredens van het Antwerp Philharmonic Orchestra onder leiding van Alexandra Arrieche, maar ook zeker van o.a. Joss Stone, Melanie C, Emily Bear, Douwe Bob en John Miles.
Mocht je het gemist hebben of als je het nog graag een keer wil herbeleven, op 31 december oudejaarsdag wordt er een registratie van dit concert uitgezonden op NPO 1 om 17:00 uur. Achter de schermen wordt intussen volop gewerkt om er volgend jaar weer een mooie editie van te maken!

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?