Suzanne Vega en Milow eerste namen voor 2018

Suzanne Vega en Milow eerste artiesten Night of the Proms 2018!

Met veel trots kondigen we onze eerste artiesten aan op de affiche van Night of the Proms 2018. Milow en Suzanne Vega zullen hun hits brengen onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra. Beide artiesten treden trouwens zowel in Nederland als in België op. Later maken we meer artiestennamen bekend.

Bestel hier je tickets voor Night of the Proms in de Rotterdam Ahoy

Suzanne Vega

33 jaar na haar doorbraakhit ‘Marlene on the Wall’ is Suzanne Vega nog steeds enorm geliefd bij het grote publiek. Vorig jaar vierde ze nog de 30e verjaardag van ‘Sollitude Standing’, het album met wereldhits als ‘Luka’ en ‘Tom’s Diner’. In no time bereikte ze de koppositie van vele internationale hitlijsten.

De Amerikaanse is één van de meest succesvolle singer-songwriters van haar generatie. Wereldwijd verkocht ze al meer dan 7 miljoen albums en verzamelde ze maar liefst 7 Grammy-nominaties op haar naam. In 1990 won ze de Grammy ‘best album package’ voor haar album ‘Days Of Open Hand’. Suzanne Vega heeft haar wereldwijd succes te danken aan haar uniek stemgeluid en door haar prachtige teksten die niemand onberoerd laten. Vandaag toert ze de wereld rond waar ze voor uitverkochte zalen mag optreden.

Lees hier meer over Suzanne Vega

Milow

Jonathan Vandenbroeck is een talentvolle, sympathieke Leuvenaar die halftijds in L.A. woont. Het succes waarmee hij zijn eigen hits schrijft en zijn producties verzorgt lijkt maar niet te stoppen. Tussen 2007 en 2012 won hij maar liefst 12 MIA’s, een prestatie die geen enkele Vlaamse artiest hem tot nu toe heeft nagedaan.

Ook nadien reeg Milow verder de gouden en platina platen aan elkaar en maakte hij zijn uitstekende reputatie waar op Werchter waar hits als ‘You And Me’ en ‘Little In The Middle’ uit volle borst werden meegezongen door het grote publiek. In 2015 verraste hij met ‘Fortune Cookie’, een duet met Emma Bale waarmee hij de eerste plaats in de Ultratop behaalde. Zijn meest recente album Modern Heart kwam uit in 2016 met de grote hits Howling at the moon and Summer Days. 2018 wordt weer een druk jaar voor Milow met een nieuwe tour gepland doorheen Europa.

Lees hier meer over Milow

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?