NOTP Backbone

De veelgeprezen huisband van Night of the Proms werd vorig jaar officieel gedoopt tot ‘NotP Backbone’ en bestaat uit vijf professionele topmusici die al jaren de nationale en internationale artiesten van deze topshow begeleiden: Geert Keysers (toetsen), Rogier van Wegberg (bas), Hans van den Hurk (drums), Arnold van Dongen (gitaar) en Patrick De Smet (percussie). Tom Vanstiphout vervangt Arnold op gitaar in 2019.

Hun beats en sounds zijn de basis van wat is uitgegroeid tot een geoliede machine. Het unieke aan deze formatie is de jarenlange ervaring, flexibiliteit en veelzijdigheid waarmee ze in elk genre uitblinken. Daarnaast zijn ze bedreven in werken met click tracks, in-ear systemen en natuurlijk het muzikaal samensmelten met een volledig symfonisch orkest. De lijst van de door hen begeleide artiesten is zeer lang: Céline Dion, Lionel Ritchie, Anastacia, Eros Ramazotti, Lara Fabian, Toots Thielemans, Joe Cocker, James Brown, Grace Jones, John Miles, Chic feat. Nile Rodgers, Seal, Hiromi, Gloria Estefan, Michael McDonald, Mark King, om er slechts enkelen te noemen

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?