The Pretty Vanillas

Het publiek van Night of the Proms en The Pretty Vanillas hebben nog weinig geheimen voor elkaar. Op een zeer natuurlijke en indrukwekkende manier begeleidde dit trio reeds wereldtoppers als Natalie Imbruglia, Natasha Bedingfield, Chaka Khan, Joe Jackson, Anastacia en The Beach Boys.

The Pretty Vanillas (de backingvocals van Night Of The Proms) zijn Julia van de Ketterij, Rob de Nijs en Michelle Oudeman. Ze hebben samengewerkt met diverse nationale en internationale artiesten, live, in de studio en bij diverse tv programma’s. Een greep uit hun CV: Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Anouk en vele anderen. Daarnaast zijn hun stemmen te horen in programma’s als The Voice Of Holland, De Wereld Draait Door, RTL Late Night, Ik hou van Holland, De Toppers en De Vrienden Van Amstel Live.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?