fbpx

Milow

Jonathan Vandenbroeck, beter bekend als Milow, is een talentvolle, sympathieke Leuvenaar die halftijds in L.A. woont. Hij schrijft zijn eigen hits en verzorgt zijn eigen producties. Tussen 2007 en 2012 won hij maar liefst 12 MIA’s, een prestatie die geen enkele Vlaamse artiest hem tot nu toe heeft nagedaan.

Nadat Milow in 2004 voor het eerst werd opgemerkt op Humo’s Rock Rally besloot hij om in 2006 een sprong in het diepe te wagen. Op eigen risico bracht hij volledig in eigen productie zijn eerste cd uit. Dit was meteen een schot in de roos en het publiek was laaiend enthousiast. De echte internationale doorbraak volgde 2 jaar later met de cover ‘Ayo Technology’, oorspronkelijk van 50 Cent feat. Justin Timberlake. Milow’s versie werd intussen al meer dan 62 miljoen keer bekeken op Youtube en was goed voor nummer 1-noteringen in Zwitserland, Nederland, Zweden en Denemarken. België werd al snel te klein en hij trok met zijn gitaar doorheen Europa, het verre China, Canada en de VS.

Ook daarna reeg Milow de gouden en platina platen aan elkaar en maakte hij zijn uitstekende reputatie waar op Werchter, waar hits als ‘You And Me’ en ‘Little In The Middle’ uit volle borst werden meegezongen door het grote publiek. In 2015 verraste hij met ‘Fortune Cookie’, een duet met Emma Bale waarmee hij de eerste plaats in de Ultratop behaalde. Zijn meest recente album Modern Heart kwam uit in 2016 met de grote hits ‘Howling At The Moon’ en ‘Summer Days’. Momenteel is Milow druk bezig met zijn nieuwe muziek en deze zomer staat er opnieuw een Europese tour gepland.

Tickets kopen voor Night of the Proms

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?