fbpx

Seal

Geboren en getogen Londenaar Seal is goed voor talloze hits, tien studio-albums en maar liefst vier Grammy Awards. Eind vorig jaar kwam zijn tiende album ‘Standards’ uit: een prachtige plaat bestaande uit veertien tracks die allemaal klinken als een klok. Seal’s ongekende gevoel voor soul zorgt ervoor dat het album naast een kenmerkend Seal album, een show-stopping, verbluffend geheel is geworden. Volgens de zanger zelf is het album zijn meesterwerk: “This is the album I have always wanted to make, I grew up listening to music from the Rat Pack era, so recording these timeless tunes was a lifelong dream”, aldus Seal.

De zanger die wereldwijde bekendheid vergaarde met mega hit ‘Crazy’, nam in 1991 zijn eerste studio album op, en is daarna nooit helemaal van de radar verdwenen. Voor zijn tweede studio album vertrok Seal naar zijn nieuwe thuishaven, Los Angeles. ‘Kiss From A Rose’ was één van de succesvolle singles op dat album en was tevens soundtrack van de film ‘Batman Forever’. Dit resulteerde in meervoudige Awards en wereldwijde erkenning voor de legendarische Engelsman, die Night of the Proms dit jaar komt vereren met een bezoek.

Tickets kopen voor Night of the Proms

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?