fbpx

Suzanne Vega

33 jaar na haar doorbraakhit ‘Marlene on the Wall’ is Suzanne Vega nog steeds enorm geliefd bij het grote publiek. Vorig jaar vierde ze nog de 30e verjaardag van ‘Solitude Standing’, het album waarmee ze naam en faam maakte dankzij wereldhits als ‘Luka’ en ‘Tom’s Diner’. In no time bereikte ze de koppositie van vele internationale hitlijsten.

De Amerikaanse is één van de meest succesvolle singer-songwriters van haar generatie. Wereldwijd verkocht ze al meer dan 7 miljoen albums en verzamelde ze maar liefst 7 Grammy-nominaties op haar naam. In 1990 won ze de Grammy ‘Best album package’ voor haar album ‘Days Of Open Hand’. Suzanne Vega heeft haar wereldwijd succes te danken aan haar unieke stemgeluid en haar prachtige teksten die niemand onberoerd laten. Vandaag toert ze de wereld rond waar ze voor uitverkochte zalen mag optreden.

Suzanne Vega heeft niet enkel een hart voor muziek maar ook voor de wereld. In 2008 sloeg ze de handen in elkaar met enkele bekende artiesten met als resultaat het album ‘Songs for Tibet’: een steunbetuiging voor Tibet en de Dalai Lama. We zijn enorm trots met deze bewonderenswaardige topzangeres op ons podium!

 

Tickets kopen voor Night of the Proms

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?