Ronan Keating

Ronan Keating maakte, na zijn debuut als lid van de succesgroep Boyzone, vanaf 1999 solo furore met hits als ‘When You Say Nothing At All’, ‘Life Is A Rollercoaster’, ‘Father And Son’ en ‘If Tomorrow Never Comes’. De 42-jarige Ier met zijn onmiskenbare stem zit ondertussen 26 jaar in het vak en kan terugblikken op heel wat successen en hoogtepunten. Zo trad hij op met Elton John in Madison Square Garden, zong hij twee keer voor de paus en was hij gastheer van o.a. het Eurovisie Songfestival en de MTV Awards. Hij stond in de opnamestudio met Yusuf Islam (Cat Stevens) voor het duet ‘Father And Son’ en met Burt Bacharach voor het album ‘When Ronan met Burt’, schreef een autobiografie en schitterde ondertussen als acteur en radiopresentator. Hij is ook Goodwill Ambassadeur van de Verenigde Naties. Keating is momenteel terug aan het toeren met Boyzone naar aanleiding van hun 25e verjaardag. Die wordt gevierd met het nieuwe en laatste album ‘Thank You & Goodnight’ en een uitgebreide afscheidstournee. Na een Duitse tournee met Night of the Proms in 2016 komt Ronan Keating nu ook met zijn grootste hits naar Rotterdam en Antwerpen.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?