Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis

Night of the Proms op 19 en 20 november 2021 in het Sportpaleis

Nieuwe data in Koksijde zijn bekend

night-of-the-proms-koksijde-news-900x600

De tweede editie van Night of the Proms Summer Edition in Koksijde staat nu gepland op donderdag 29 en vrijdag 30 juli 2021!

Tickets

De tickets die werden aangekocht voor deze zomer, blijven volgend jaar gewoon geldig; er moeten dus geen tickets gewisseld worden. Tickets voor donderdag 13 augustus 2020 zullen geldig zijn op donderdag 29 juli 2021, en tickets voor vrijdag 14 augustus 2020 zullen geldig zijn op vrijdag 30 juli 2021. Enkel voor de show op vrijdag 30 juli 2021 zijn er nog tickets beschikbaar, zowel online via www.teleticketservice.com als in het toerismekantoor in Koksijde (Zeelaan 303).

Wie verhinderd zou zijn op deze nieuwe data kan binnen de 30 dagen, en onder bepaalde voorwaarden, om een terugbetaling van de tickets vragen. Wie online een ticket kocht, vindt alle informatie terug op www.teleticketservice.com; wie een hard ticket kocht in het toerismekantoor te Koksijde, meldt zich best opnieuw aan ter plaatse. Zowel online als in het toerismekantoor kan iedereen terecht voor bijkomende informatie.

Line-up

PSE Belgium heeft alles op alles gezet om voor 2021 dezelfde artiesten te engageren dewelke dit jaar zouden optreden. Dit is niet steeds een evidentie, maar zowel Ozark Henry, Stan van Samang, Bart Peeters als John Miles hebben voor ons publiek met veel plezier 29 en 30 juli 2021 geblokkeerd in hun agenda; ze zullen allen dus van de partij zijn. We hopen binnenkort zelfs nog meer namen te kunnen bekend maken. Meer informatie via www.notp.com/belgie of www.visitkoksijde.be.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest