NOTP-SE-2022-Wave2-Metejoor-1080x1080

NIGHT OF THE PROMS STRIKT METEJOOR VOOR ZOMEREDITIE IN KOKSIJDE

Het stond in de sterren geschreven dat Metejoor vroeg of laat zijn stappen zou zetten in de muziekbranche. In 2017 werd hij al genomineerd als ‘Beste doorbraak’ voor de Zomerhit van Radio 2. Datzelfde jaar won hij ook een wedstrijd op MNM en stond hij als voorprogramma in twee uitverkochte Sportpaleizen met Niels Destadsbader.

 

Het grote keerpunt in zijn carrière kwam er in januari 2021 met “1 op een miljoen”, een duet met de Nederlandse Babet. Het nummer werd opgepikt door radiozenders in Vlaanderen én Nederland en stond lang in de hitlijsten, wat resulteerde in Metejoor’s eerste nummer 1 hit met platina-status in de Ultratop. Vlak voor de zomervakantie bracht Metejoor in 2021, samen met Emma Heesters, “Rendez-vous” uit – het nummer stond weken op nummer 1 in de Vlaamse Ultratop én in de Nederlandse Top40 en heeft vandaag méér dan veertien miljoen streams op de teller. Momenteel scoort hij met “Ze meent het” en de allernieuwste single “Dit is wat mijn mama zei”.

 

“Voor mij is het al jaren een stille droom om eens op het podium te staan van Night of the Proms. Ik kan niet wachten om op te treden in Koksijde met dat geweldig groot orkest achter me. Is het al bijna juli?” lacht Metejoor.

 

Na vijf jaar hard werken en bouwen aan een eigen, herkenbaar repertoire, en met enkele mega-hits op zak, is Metejoor klaar voor de toekomst. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest