Lancering wedstrijd lokaal muzikaal talent

Gemeente Koksijde en PSE Belgium, organisator van Night of the Proms, bieden met een wedstrijd instant roem aan een lokaal muzikaal talent. De prijs is niet min: de winnaar zingt/speelt live tijdens de Night of the Proms Summer Edition in Koksijde. Inwoners van Koksijde, De Panne, Nieuwpoort en Veurne kunnen zich kandidaat stellen. Voor meer informatie over de wedstrijd, surf naar summeredition.notp.com. 

“We bieden samen met Night of the Proms een heel mooi platform aan een lokaal muzikaal talent. En daar zijn we toch wel trots op! Pop of klassiek, solo of in duet. Alles is mogelijk, zolang het maar akoestisch is! Op basis van alle inzendingen kiest de jury een aantal finalisten die mogen optreden tijdens een live-event, waar de uiteindelijke winnaar gekozen wordt! Een jury waar onder meer de dirigente van het Antwerp Philharmonic Orchestra, Alexandra Arrieche, en Jan Vereecke van Night of the Proms zal in zetelen.” aldus Peter Bruneel, eventmanager Koksijde.