NOTP-zorgeditie-digital-1140x450

Groot dankfeest voor de zorg kan eindelijk doorgaan in mei

Extra datum toegevoegd

Het grote dankfeest voor de zorgmedewerkers, de ‘Dankeditie voor de Zorg‘ van Night of the Proms, kan eindelijk doorgaan. Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2022 zullen zorgmedewerkers en hun partner kunnen genieten in het Antwerpse Sportpaleis van optredens van oa Axelle Red, Stan van Samang, Willy Sommers en Sandra Kim. Meer informatie via www.dankeditievoordezorg.be.De ‘Dankeditie voor de zorg’-avonden werden aangekondigd om de Vlaamse zorgverleners en vrijwilligers te bedanken voor hun enorme inzet tijdens de pandemie. Oorspronkelijk twee avonden maar vanwege de enorme vraag naar tickets werd van de afgelopen periode gebruikt gemaakt om extra financiering te zoeken.

“Het goede nieuws is dat we intussen financiering gevonden hebben voor drie shows, maar er staan nog duizenden mensen te popelen op de wachtlijst voor een eventuele vierde show op zondag namiddag. We moeten dus blijven rekenen op steun van particulieren en bedrijven”, aldus Jan Vereecke, producent van Night of the Proms. “We hopen zo snel mogelijk de vierde show te kunnen vastleggen. We zijn onze zorgverleners en vrijwilligers uitermate dankbaar voor hun inzet, en nu ook nog eens voor hun geduld. Iedereen die reeds een ticket kocht of op de wachtlijst staat, krijgt in elk geval vandaag per mail meer informatie via Tele Ticket Service.”

Oproep aan grote publiek: scan het hartje en doe een gift!

Aan elke zorgmedewerker wordt de kleine ticketprijs van acht euro gevraagd. Deze worden op het concert zelf omgezet naar twee drankbonnen. Om deze concerten gefinancierd te krijgen, worden er donaties gezocht bij bedrijven en particulieren. De organisatie doet dan ook een warme oproep. Een kleine gift groot of klein maakt een vierde show op zondag mogelijk. Scan het hartje of stort een bijdrage via deze link. Er werden sponsoringpaketten uitgewerkt voor bedrijven die mee willen instappen. Meer informatie via www.dankeditievoordezorg.be

De “Dankeditie voor de zorg” gaat door op donderdag 26 mei, vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei om 20u00. Met Axelle Red, Mama’s Jasje, Stan van Samang, Sandra Kim, Sylver, Willy Sommers en nog enkele verrassingen. Tickets kunnen enkel aangevraagd worden door zorgverleners zelf via hun zorginstelling of via de wachtlijst op www.dankeditievoordezorg. Momenteel kan er enkel nog ingeschreven worden voor een eventuele vierde show op zondag 29 mei.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest