Rijzende ster Berre komt naar Night of the Proms

Night of the Proms pakt uit met een verrassing van formaat. Aan de line-up van dit jaar wordt de Belgische singer-songwriter Berre en de Amerikaanse cellist Nathan Chan toegevoegd. 

Zoals elk jaar geeft Night of the Proms het podium aan een nieuwe jonge artiest. Je kent Berre van hits als ‘Lost Without You‘, ‘Better Off Alone‘, ‘Thrill Of It All‘ en zijn nieuwste hit ‘Kissing Strangers‘. Zijn eerste single ‘Say My Name‘ haalt de derde plaats in de Ultraptop 50 en levert hem zijn eerste gouden plaat op.

Amerikaanse cellist Nathan Chan zijn repertoire omvat klassieke muziek, hedendaagse werken en creatieve fusies met artiesten van verschillende muzikale stijlen. Op Night of the Proms zal hij niet enkel enkele nummers solo brengen, maar is hij ook eerste cellist in het orkest tijdens de volledige concerttournee door België en Duitsland van Night of the Proms.

Ze delen de affiche met Clouseau, Anastacia, James Morrison en de Amerikaanse superband Toto.